Du bliver en bedre leder, når en hest coacher dig.

Skal du have en øget selvindsigt og direkte feedback, så kan et seminar assisteret af heste, være det næste for dig. Hesten er et dyr, som nogle elsker og andre er angste for. Den rummer enorme kræfter, hvorfor den gennem tiderne har været anvendt som arbejdshest.

I 1996 blev konceptet Horse Dream grundlagt, hvor hesten spiller en særlig rolle. Som beskrevet på deres hjemmeside: “In a horse, reality and vision are uniquely connected. Learning with a horse requires one hundred percent concentration, presence and awareness. A horse is absolutely a real being. On the other hand, there has been a mythological connection with the horse for thousands of years – the horse itself is a legend, a dream, a vision. The HorseDream concept unites reality and vision.”

Det er netop dette koncept, som vores seminarer udspringer fra, og så en præmis om, at du er eksperten på dig.

Hvorfor brænder jeg for lederudvikling med heste?

Jeg har arbejdet med flere forskellige ledelsesudviklingprogrammer for at blive en bedre leder og har prøvet alt fra lederprogrammer og talentforløb til den klassiske HD i organisation og ledelse. Min værktøjskasse er massiv og kan klare alt fra den svære samtale til udvikling af det unikke talent.

Hvis det tjener organisationens interesse, er jeg i stand til at nedlægge min egen stilling. Så er jeg læringsagil i tiende potens, og kan dermed tilpasse mig lynhurtigt til de omgivelser, jeg bliver en del af. Men det bedste kursus var, da jeg blev certificeret Horse Dream Partner og det var IKKE fordi det handlede om heste, men det handlede om MIG og min passion for ledelse.

Er hesteassisteret lederudvikling så svaret på den ultimative ledelsesudvikling, som gør dig til bedste leder EVER med den højeste medarbejdertrivsel? Nej det er det ikke, men det kan noget de traditionelle kurser ikke kan. Kombinationen med at tænke og reflektere samtidig med, at du praktisk træner dine lederkompetencer, gør det til en topscorer for ledere.

Så derfor: Vil du styrke dit personlige lederskab og dit team, så er hesteassisteret lederudvikling det næste skridt for dig. #flerehesteiledelse #ledelse

  • DEL
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact