Individuel coaching

Forløb sættes op i samarbejde med dig, og hvad du har brug for. Der kan være mange årsager til at vælge en coach til at hjælpe på vej, og for mig har det altid været en hjælp.

  • DEL:

Hvad er hesteassisteret coaching?

Hvordan kan hesten hjælpe dig med de udfordringer du har? Det er et af de spørgsmål, som jeg oftest får og svaret er, at den hjælper dig til at finde din kerne. Gennem forskellige praktiske øvelser sammen med hesten, kommer vi omkring de emner, som du ønsker, at vi skal berøre. Du skal ikke ride på hesten, da alle øvelser foregår ved siden af hesten.

Under coachingen er du tilstede sammen med din coach og hesten. I forløbet spejler hesten dig og giver din coach input til skærpelse af spørgmålene. Øvelserne undervejs er med til at give visuelle billeder, som hjælper dig i din proces og personlige udvikling. Jeg tror på, at vi som mennesker ofte selv har svarene på vores udfordringer, hvorfor coaching er et stærkt værktøj.

Som leder er din arbejdsbyrde stor og du skal hele tiden være på. I det hele taget er arbejdspladsen et sted, hvor ledelse og teams bliver presset på løbende at forbedre budgettet eller performance. Stress-symptomer er blevet en daglig følgesvend for mange ledere og nogle gange når du at køre i hegnet inden det går op for dig, at du er på vej i den forkerte retning. På en dag kan du identificere, hvad der blokerer dig og finde nye måder at lede på. Jeg giver gerne garanti for, at det vil hjælpe din lederkarriere.

Din coach Tina Halkiær Olesen
Som coach har jeg stor erfaring, hvor jeg har coachet såvel kolleger som medarbejdere gennem en årrække.
Dertil er jeg certificeret Horse Dream Partner og har samtidig en stærk NLP værktøjskasse på plads.

Vi kan tilbyde en dag for en leder eller et forløb med 8 møder af 2 timer af gangen.
Forberedelse: Udfyldelse af test EQ-i 2.0 Emotionel Intelligens

Forløbet ser sådan ud, hvor der til hvert møde er forberedelse, teori og øvelser med heste.

  1. møde: Introduktion, forventninger og dialog om test
  2. møde: Hvad giver dig livsglæde?
  3. møde: Kender du dig selv?
  4. møde: Hvordan møder du verden?
  5. møde: Hvordan er du med andre?
  6. møde: Hvordan bruger du dine følelser?
  7. møde: Hvordan styrer du stress?
  8. møde: Målsætninger og fremtid
"Sammen finder vi den bedste version af dig.
Du har udfordringerne.
Jeg byder på kaffe og tager hest med. "

Tina Halkiær Olesen
  • DEL:
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact