VIL DU VÆK FRA LEDELSE?

 • Share:

Introduktion

Kurset giver dig mulighed for at afdække din exit-strategi for ledelse. Det kan være vanskeligt at træde væk fra lederrollen og over i en ny rolle uden ledelse. Det kræver forberedelse og overvejelser og på dette kursus møder du andre med lignende overvejelser.

Formål

Formålet med kurset er at skabe et rum, hvor du kan lufte dine tanker og overvejelser omkring exit fra lederrollen.

 • Hvad har ledelse tidligere givet dig?
 • Hvad kan du uden ledelsesretten?
 • Handlingsplan for fremtidig karriere

Udbytte

Sammen med hesten udfører du øvelser, som giver dig feedback på dine overvejelser. Her kan du prøve din tanker og overvejelser af, samtidig med du får et rum til at lufte dine overvejelser. Vi arbejder med din exit strategi og sikrer en konkret handlingsplan.

 • Hvad tager du med fra lederjobbet?
 • Hvordan ser dit fremtidige job ud?
 • Hvordan skaber du selv resultater?
 • Tilbage til selvledelse
 • Hvordan sætter du dit netværk og relationer i spil?

I ledergerningen er der ofte en del plads til planlægning, og det skylder du også dig selv, hvis du ikke længere skal være leder. Derfor kan du sammen med andre vende de muligheder, der er i fremtiden for dig.

 Målgruppe

Ledere der ikke længere ønsker at være leder

 Planlagte kurser

23. august 2023

  Pris

DKK 2.499,-

Det er væsentligt at understrege fortrolighed på dette kursus

  Heste

Der indgår heste, og du behøver ikke have hestekendskab. Alle øvelser foregår fra jorden, så du arbejder med din nonverbale kommunikation.

“Da jeg blev selvstændig havde jeg pludselig ikke nogen at lede – det var en stor omvæltning og i starten forsøgte jeg at lede min bedre halvdel. Jeg burde have givet det flere overvejelser, men det giver jeg nu dig muligheden for.”

  Tina Halkiær Olesen

Tilmelding

  Contact

  Skal du med på rejsen?

  Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

  Lederudvikling

  Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

  Teambuilding

  Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

  Individuel coaching

  Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

  RING: +45 25 700 110

  Contact