VIL DU VÆRE LEDER?

 • Share:

Introduktion

Kurset giver dig indblik i ledelse og hvilke dilemmaer, der er forbundet med ledelse. Dagen består af teori og praktiske øvelser, som hjælper dig til øget indsigt i, hvad lederjobbet indeholder. Du får derfor et bedre beslutningsgrundlag til at træffe beslutningen, om du skal forfølge en karriere som leder.

Formål

Formålet med kurset er at give dig et indblik i, hvad personaleledelse kan være og give indsigt i de opgaver, som man som leder varetager.

 • Indsigt i ledelsesopgaver og -dilemmaer
 • Test af dine ledelseskompetencer i samspil med hesten
 • Hvad skal du forberede dig på i lederrollen?
 • Prøv ledelse af i praksis

Udbytte

Sammen med hesten udfører du øvelser, som giver dig indsigt i dine evner som leder. Du bliver faciliteret undervejs gennem de praktiske øvelser, men du får også stof til eftertanke under teorien.

Ledelse er en praktisk disciplin, hvorfor de praktiske øvelser er målrettet til at træne dit kommende lederskab og give input til din lederprofil.

 • Handlingsplan for din vej til ledelse
 • Få indblik hvordan du leder
 • Feedback til dine kommunikationskompetencer
 • Viden om ledelsesstile og ledelsesteori

Du træner din evne til at give feedback sammen med de andre deltagere. Evnen til at give feedback er essentiel sammen med din selvindsigt. Selvom det viser sig, at du ikke har lyst til at være leder, kan du bruge de opnåede indsigter i din evne til at lede dig selv fremadrettet.

Hesten er en stærk samarbejdspartner til at spejle din adfærd og dermed dine evner til at lede. Du træner din evne til at kommunikere og kan du få følgeskab fra hesten, kan du også med medarbejdere. Evnen til at kommunikere og sætte klare mål er meget vigtige kompetencer i lederrollen.

 Målgruppe

Du overvejer personaleledelse som karrierevej

 Planlagte kurser

23. marts 2023

  Priser

DKK 2.499,-

Der kan opnås rabat, hvis man tilmelder flere fra samme organisation.

  Heste

Der indgår heste, og du behøver ikke have hestekendskab. Alle øvelser foregår fra jorden, så du arbejder med din nonverbale kommunikation.

Jeg startede selv som leder med personaleledelse i 2010 og har siden da  været bidt af ledergerningen. Men inden jeg overhovedet startede som leder, var der ikke et kursus, som kunne hjælpe mig på vej. Derfor har jeg lavet dette kursus. 

  Tina Halkiær Olesen

Tilmelding

  Contact

  Skal du med på rejsen?

  Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

  Lederudvikling

  Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

  Teambuilding

  Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

  Individuel coaching

  Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

  RING: +45 25 700 110

  Contact