LEDER med egen HEST

 • Share:

Formål

Formålet med netværket er at skabe relationer mellem ledere, der ejer deres egen hest eller heste. Møderne bruges derfor til at drøfte ledelsesmæssige udfordringer eller successer. Dog er der et fokus hver gang: Hvordan kan hesten hjælpe os til at blive bedre ledere?

 • Lær hvordan din hest kan træne din ledelse
 • Reflektion og konkrete øvelser
 • Forebyg ensomheden som leder
 • Fortrolighed mellem deltagerne

Vi er klar til at byde dig velkommen til Hammel, hvor vi har fem heste, der også deltager i netværket. Din facilitator sørger for gode og gennemtænkte øvelser med heste. Sammen kan vi rette fokus på ledelse og hvordan vi udvikler os som ledere.

Udbytte

Når du er leder, træffer du beslutninger, der får konkret betydning for dit team. Du står på mål for, at det er de rette muligheder, der bliver igangsat på det rigtige tidspunkt.

Netværket har aktuelle ledelsesmæssige temaer og spørgsmål. Fokus er på ledertræning, hvor du får inspiration til, hvordan du kan udvikle dit lederskab i samarbejde med din egen hest.

 • Få inspiration til din udvikling
 • Skab relationer med ligesindede
 • Kom med din case, så vender vi den sammen med hesten
 • Få gang i reflektionerne sammen med andre

Til hvert møde er der et konkret tema om ledelse, og din facilitator vil have konkrete træningsopgaver, som du skal bruge hjemme sammen med din egen hest. Det er et krav for deltagelse, at du har personaleledelse i dit lederjob, og at du har din egen hest.

 Målgruppe

Du arbejder som leder og ejer din egen hest/heste.

 Planlagte datoer

INTRODUKTION TIL NETVÆRKET OG PRÆSENTION

HVAD KAN HESTEN I FORHOLD TIL DIN LEDELSE?

HVAD ER DET SVÆRESTE VED LEDELSE?

HVORFOR ER LEDELSE DET FEDESTE?

SKAL LEDELSE VÆRE BÆREDYGTIG?

SÅ RUNDER VI AF MED ENERGI TIL MERE

  Pris

DKK 4.999,-

Prisen er for 6 møder hen over et år. Der kan opnås rabat, hvis man tilmelder flere fra samme organisation.

 Heste

Vi inddrager heste som træningspartner og arbejder med konkrete øvelser, som du selv kan gå hjem og træne med din egen hest. Hvert møde er fra 9 til 12.

Tilmelding

Tilmeld dig via kontaktformularen. Alternativt kan du sende en mail til tina@halkiaer.dk eller SMS på 25700110.

Her er din facilitator, som selv har været med i flere forskellige netværk og selv være netværkschef hos DANSK HR.

  Lederen har altid udfordringer og projekter og det er ikke altid nemt at lede gennem andre. Så afhængig af ledelsesstil har du brug for input og sparring. Det gør dig til en bedre leder. Dertil får du øvelser, som du kan træne derhjemme med din egen hest.

  Contact

  Skal du med på rejsen?

  Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

  Lederudvikling

  Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

  Teambuilding

  Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

  Individuel coaching

  Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

  RING: +45 25 700 110

  Contact