LEDER i FAVRSKOV

 • Share:

Formål

Formålet med netværket er at skabe relationer mellem ledere, der arbejder i Favrskov kommune. Møderne bruges derfor til at drøfte ledelsesmæssige udfordringer eller successer. Til hvert møde er der et konkret tema om ledelse, og vi vil gøre brug af naturen i kommunen. Det er et krav for deltagelse, at du har personaleledelse i dit lederjob.

 • Relationer med andre ledere
 • Tid til reflektion i naturen
 • Forebyg ensomheden som leder
 • Fortrolighed mellem deltagerne

Udbytte

Når du er leder, træffer du beslutninger, der får konkret betydning for dit team. Du står på mål for, at det er de rette muligheder, der bliver igangsat på det rigtige tidspunkt. Netværket har aktuelle ledelsesmæssige temaer og spørgsmål. Vi tager tiden til at behandle de områder, som erfaringsmæssigt bliver nedprioriteret i det daglige hamsterhjul. Målet er, at du står stærkere som leder, netop som følge af, at du har et stærkt netværk i ryggen.

 • Få sikret din egen trivsel
 • Skab relationer med ligesindede
 • Kom med din case, så vender vi den
 • Få gang i reflektionerne sammen med andre

Vi er klar til at byde dig velkommen med gåture i Favrskov kommune. Din facilitator sørger for gode og gennemtænkte ruter. Sammen kan vi rette fokus på ledelse og hvordan vi udvikler os som ledere. Vi går, mens vi taler sammen, og det gør noget godt for vores ledelse.

 Målgruppe

Du arbejder som leder på en virksomhed i Favrskov kommune og vil gerne have et netværk tæt på.

 Temaer og datoer

INTRODUKTION TIL NETVÆRKET OG PRÆSENTION

HVAD KAN NATUREN I FORHOLD TIL DIN LEDELSE?

HVAD ER DET SVÆRESTE VED LEDELSE?

HVORFOR ER LEDELSE DET FEDESTE?

SKAL LEDELSE VÆRE BÆREDYGTIG?

SÅ RUNDER VI AF MED ENERGI TIL MERE

  Pris

DKK 4.999,-

Prisen er for 6 møder hen over et år. Der kan opnås rabat, hvis man tilmelder flere fra samme organisation.

 Møder i naturen

Vi inddrager den storslåede natur, som findes i Favrskov og særligt i Hammel. Flere møder vil være baseret på gåture i skov og natur. Hvert møde er fra 9 til 12.

Tilmelding

Tilmeld dig via kontaktformularen. Alternativt kan du sende en mail til tina@halkiaer.dk eller SMS på 25700110.

Din facilitator Tina Halkiær Olesen, har selv været med i flere forskellige netværk og arbejdet som netværkschef hos DANSK HR. Dertil har Tina erfaring som leder og personalejurist.

  Contact

  Skal du med på rejsen?

  Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

  Lederudvikling

  Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

  Teambuilding

  Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

  Individuel coaching

  Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

  RING: +45 25 700 110

  Contact