ER DU ERFAREN LEDER?

 • Share:

Introduktion

Kurset giver dig en ny vinkel på dit lederskab og hvordan du bliver opfattet. Indledningsvist testes du med testværktøjet EQ-i 2.0, som giver dig et konkret resultat på dine evner til at håndtere arbejdslivets krav. Testen giver dig med andre ord et indblik i din emotionelle intelligens. Inden kursets afholdelse får du konkret feedback på din egen test, så du er forberedt til selve dagen, hvor kurset afholdes.

Formål

Formålet med kurset er at arbejde med dine ledelsesværdier og hvordan du leder. Vi afdækker mulige blinde vinkler samtidig med, at vi klarlægger dine værdier som leder.

 • Din oplevelse af dig selv
 • Lederkompetencer trænes i samspil med hesten
 • Psykologisk tryghed for dig og medarbejderne
 • Konflikter i din ledelse

Udbytte

Du bliver afklaret omkring egne værdier som leder, herunder hvilken leder du ønsker at være. Samtidig får du mulighed for at sætte strategien for din egen udvikling. På kurset arbejder vi med konkrete øvelser, der gør dig bevidst om, hvilke faktorer, der påvirker din egen ledelsesstil. Du vil også blive bevidst om, hvordan du kan arbejde med andres syn på dig. Vi inddrager også, hvordan du bedst samarbejder med dit lederteam.

 • Øget indsigt i din ledelse og emotionelle intelligens
 • Afklaring på dine ledelsesværdier
 • Sådan samarbejder du med dit lederteam
 • Hvad er din rolle ift. trivsel og psykisk arbejdsmiljø
 • Du får skabt balance i din personlige lederskab
 • Hvordan arbejder du med konflikter og vanskelige dilemmaer
 • Sparring med dine medkursister

Heste indgår i øvelserne, hvor du sammen med de andre deltagere, får feedback til dine ledelsesmæssige udfordringer. Vi stiller skarpt på dine ledelsesmæssige værdier og dine kommunikationsevner. Samtidig får du en konkret rapport, der giver dig input til styrker og plan for udvikling.

 Målgruppe

Ledere med mere end 1 års erfaring

 Planlagte kurser

Halv dag inden kurset tages test og der gives tilbagemelding på test

15. juni 2023

  Pris

DKK 5.998,-

Der kan opnås rabat, hvis man tilmelder flere fra samme organisation.

  Heste

Der indgår heste, og du behøver ikke have hestekendskab. Alle øvelser foregår fra jorden, så du arbejder med din nonverbale kommunikation.

Information

Inden kurset skal du udfylde en test, som du modtager tilbagemelding på, inden kursets afholdelse. Testen tages digitalt inden kursets afholdelse, og tilbagemelding sker inden kurset.

“Når man er erfaren leder, kan man nemt komme til at køre på rutinen. Her har du chancen for at ryste posen for dit lederskab.”

  Tina Halkiær Olesen

Tilmelding

  Contact

  Skal du med på rejsen?

  Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

  Lederudvikling

  Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

  Teambuilding

  Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

  Individuel coaching

  Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

  RING: +45 25 700 110

  Contact