Trænger din ledelse til udvikling?

12/01/2023
12/01/2023 tina

Empati – en vigtig kompetencer og egenskab, når du skal arbejde med mennesker. Hvad kan du gøre for at træne din empati? Det er her hesten kommer på banen. Gennem øvelser træner du dine evner til at observere og lytte sammen med dit team eller en gruppe af mennesker. Det styrker din evne til at være empatisk og bedre forstå dine egne følelser i samspil med andre. Det er nemlig langt fra sikkert, at I observerer det samme. Hesten har brug for at føle sig tryg, hvis den skal følge efter dig uden en line. Derfor skal du anvende din empati til at overveje, hvad du kan gøre, for at hesten kommer med. Det træner din empati og følelsen, når hesten følger dig er fantastisk.

En anden fordel ved at træne ledelse med heste er, at hesten lyver ikke overfor dig. Det giver dig et skub på dine evner til at kommunikere non-verbalt. Så når din nonverbale kommunikation virker overfor hesten, virker den også overfor dine medarbejdere. Vi har set teams, der kunne blive ved med den samme øvelse, simpelthen fordi følgeskabet var sjovt. Tænk hvis det også var sjovt at følge dig som leder? Så skal du overveje at træne ledelse sammen med en hest.

Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact