LEDER LIVE

02/02/2021
02/02/2021 tina

Nu har jeg kastet mig over ledersparring via LEDER LIVE. Det bliver et forum for dig, der er mellemleder og har brug for et åndehul. Til at blive inspireret og grine, ja måske også tvivle og græde. Der er plads til det hele, hvis bare du også vil dele af dig selv og din ledelse. Du bliver budt velkommen i det digitale rum, men det er mit håb, at det kan udvikle sig til et netværk.

LEDER LIVE for mellemledere lanceres fredag den 12. februar kl. 8 med fremtidens ledelse, og hvordan du undgår at kede medarbejderne i fremtiden. Jeg vil kaste et blik på fremtidens kompetencer som mellemleder og hvad skal der til for at fastholde medarbejderne også i en ikke så fjern fremtid.

Glæd dig, det gør jeg.

Kommende temaer til 2021:

  • Ledelse, når fremtiden er usikker
  • Teamudvikling, når teamet ikke kan sammen
  • Motiverer eller stresser du dine medarbejdere?
  • Helt ærligt, er du konfliktsky?
  • Får du det bedste frem i teamet eller dig selv?
  • Skab retning for teamet – hvis ikke du gør – gør de det selv
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact