Fem fejl du begår som leder

29/07/2020
29/07/2020 tina

1. Du taler om ledelse, men du glemmer at udøve den. Hesten er ligeglad med, hvad du siger. Den forholder sig til det, du gør. Så sammen med hesten træner du dit lederskab gennem konkrete og praktiske øvelser.

2. Du siger, at din dør er altid åben, men du glemmer at være nærværende. Hesten elsker dit nærvær og kan træne dig til at blive mere nærværende. (men du skal slippe den forbandede telefon)

3. Du siger, at dine medarbejderes input er vigtige, men du handler ikke på deres ideer. Hesten lærer dig at lytte og se, hvad der er vigtigt for den. 400 kg kan være meget overbevisende, men hesten har også helt små signaler, som du skal agere ud fra.

4. Du glemmer at være empatisk, for din kalender er booket med møder og andre vigtige ting. Sammen med hesten træner du din empati, når I sammen skal igennem en bane med forhindringer.

5. Du springer anerkendelsen over, da vi er godt i gang med det næste projekt. Hesten lærer hurtigere og performer bedre, når den bliver anerkendt. Det gælder også for dine medarbejdere (og dig selv).

#flerehesteiledelse #ledelse #trænditlederskab

Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact