Få konkrete værktøjer til at håndtere stress

11/07/2020
11/07/2020 tina

Hvor mange dage var du syg sidste år? Hvor mange af de dage var på grund af, at du var stresset?

Jeg var ikke syg af stress sidste år, men af dårlige østers. Det var heldigvis hurtigt overstået, men pyh det var hårdt, mens det stod på. Det har fået mig til at tænke på de gange, hvor jeg har følt mig stresset og alligevel forsat som om alt var normalt. De dårlige østers gav mig ikke anden mulighed end at være i sengen tæt på toilettet. Uden flere detaljer fra østershistorien, så kan jeg snildt tage på job, selvom jeg føler hjertebanken og ikke har sovet godt. Så stress stopper mig ikke for at komme på job og potentielt blive mere stresset.

En af de kæmpe fordele, som jeg har i det daglige, er, at hestene skal passes hver dag. De giver mig ro og hjælper mig til at sove bedre. Hesten fortæller mig nemlig, at jeg skal være til stede i nuet og i min krop. Tankemylder bliver til fokus og ikke mindst handlinger bliver til resultater.

Baseret på min egen erfaring som leder og hesteejer er jeg i gang med at designe et forløb, der skal hjælpe dig, der har symptomer på stress. Du vil opleve et bedre fokus og styr på dine tanker. Samtidig får du konkrete værktøjer til at håndtere dine symptomer. Jeg er ved at finde den rette samarbejdspartner, så du kan godt glæde dig.

Der bliver plads til 10 deltagere og du kan allerede nu tilmelde dig inden 1. september og spare 10%.

Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact