#5 Fordi det giver mening at arbejde

28/10/2019
28/10/2019 tina

Men hvordan finder jeg meningen i arbejdet, for det er ikke sikkert, at det er lige til højrebenet.  Når der er mening i mit arbejde, så arbejder jeg som en sindssyg. Honningkrukken lokker med spændende budskaber eller opgaver. Jeg lykkedes som menneske, jeg skaber en bedre verden, jeg spiller min kollega god, jeg kan se meningen med de beslutninger, der bliver truffet i min organisation. 

Nogle gange kan jeg nemlig godt blive i tvivl om, hvad der er mening og hvornår jeg er med til at skabe den. Jeg har egentlig altid været god til at finde en positiv version af det, som der måtte eller skulle gøres. Hvad enten det er sammenlægning af flere funktioner i en organisation eller opsigelse af mange medarbejdere i en krisesituation. Jeg har en grundlæggende positiv tilgang til verden, og det kan være med til at skabe mening for mig i mit arbejdsliv. Det er en balancegang for det ofte sker det, at den beslutning, som jeg skal eksekvere, ikke er velkommen. Medarbejderne bliver kede af eller sure, og nogle gang har jeg oplevet, at de slet ikke vil tale med mig. I de situationer kan det være vanskeligt at bevare optimismen. Det kan også virke som en rød klud for en medarbejder, der er ked af eller vred. 

Denne ugens staldtip er derfor, at du som leder være klar over, hvad der skaber mening for dine medarbejdere. Du skal gøre dig umage, for det vil gøre din og deres vej i arbejdslivet nemmere. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil skabe mening for dig som leder og for dem som medarbejdere. Grundlæggende vil din empati kunne sikre meningen for din medarbejder. 

Heste skaber mening for mig og jeg får hver dag en feedback, der er åben, ærlig og uden filter. De er ligeglade med mine titler og løn – nå ja så har de også den fine egenskab, at de ikke evner at lyve. Derfor kan det også svare sig at observere sine medarbejdere – bare en gang imellem, så træner du også din evne til at lytte.  

Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Ledertræning

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teamudvikling

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact