Lederudvikling – hvordan gør du?

16/07/2019
16/07/2019 tina

Jeg har sat mig for at undersøge, hvad du får ud af din lederudvikling og hvorfor du vælger den. Jeg vil gerne afdække, hvad det er, der gør, at du vælger en bestemt metode fremfor en anden. Hvornår ved du, at du er klar igen til næste program, forløb eller kursus? Der bruges meget krudt på lederudvikling, så hvordan ser vi, at vi får bedre ledere? Krifa udgiver indeks for “God arbejdslyst“, hvor ledelse er en af de syv faktorer, der har effekt på din arbejdslyst. Ledelsesfaktoren har ikke den største faktor til at øge arbejdslysten, men der er et stort potentiale. Særligt lederens evne til at sætte en klar retning er værd at mestre, da det påvirker arbejdslysten væsentligt. Jeg designer målrettede forløb, hvor du som leder bliver bedre til at sætte retning med empati og respekt.

Derfor vil jeg gerne i kontakt med dig, der er leder med personale. Jeg vil nemlig gerne blive klogere på, hvad ledelsesudvikling gør for lederne, som i sidste ende påvirker medarbejderne.

  • Har du lyst til at gøre mig klogere på ledelse?
  • Hvordan du sammensætter din lederudvikling?
  • Hvad har været afgørende for dit valg?
  • Hvordan ser du resultaterne?

…så skriv til mig på tina@halkiaer.dk, så vi kan aftale tidspunkt for telefoninterview. Alle der deltager får mulighed for at vinde en billet til Ledelsens dag den 28. november 2019, som er arrangeret af Lederne. Vinderen findes ved lodtrækning den 1.  november.2019 og får direkte besked. Målet er også at lave endnu bedre forløb for lederne, men først jeres tanker. Læs mere om hesteassisteret træning her.

 

Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact