Mød mig på messe

10/07/2019
10/07/2019 tina

HR Træfpunkt

Jeg har fået en enestående mulighed for at deltage på messen HR Træfpunkt den 2.-3. oktober. Kom og mød mig til en snak om flere heste i ledelse, og hvordan hesten kan påvirke dit arbejdsliv. Jeg glæder mig rigtig meget og hvor meget jeg end gerne ville, så har jeg ikke hest med. Jeg lover, at det bliver spændende alligevel, og ser frem til at høre om dig og dine udfordringer. Læs mere om messen på DANSK HR. Her kan du også læse mere om foreningen, der har flere spændende tilbud til deres medlemmer.

Hvorfor bruger vi heste?

Flere spørger til, hvorfor bruger I heste til træning af mennesker? Hestene har en unik evne til at spejle den menneskelige adfærd, hvorfor du får feedback med det samme. Samtidig ser hesten dig og ikke alle de forskellige lag, som mennesker indeholder. Derfor får du en feedback, der ser dig og som ikke er dømmende. Det er en anderledes måde at få feedback på end vi som mennesker er vant til og det betyder meget for vores egen reflektion over egen adfærd. Vi kunne også bruge rådyr, men de har ikke samme tradition for at arbejde med mennesker som hesten har.

Derfor bruger vi heste, og du kan læse mere om vores kommende arrangementer her.

Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Lederudvikling

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teambuilding

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Individuel coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact