Sådan vender I tilbage-team dage

Mange teams har været buret inde og arbejdet hjemmefra via en skærm. Det har gjort os trætte og vi trænger til at møde kollegerne igen i det fysiske rum. Men hvordan skal det gribes an? Jeg kan hjælpe teamet med at mødes igen i det fysiske rum. Under trygge rammer og så vidt det er muligt udenfor. Sammen kan jeg hjælpe teamet til at slippe tiden med hjemmearbejdspladser, teamsmøder og dårlige hårdage. Efter en dag sammen med hestene vil du føle dig bedre rustet sammen med dine kolleger til at varetage de kommende udfordringer. Kan du huske dagene, hvor det var sjovt at gå på arbejde og du grinede med kollegerne? Ikke over en skærm, men sammen. Jeg garanterer, at det får du hos os.

Dagen starter med reflektion over det seneste år. Vi slipper det og går videre til at kigge på nuet og fremtiden. Dagen foregår udenfor sammen med hestene og dit team. (vi overholder gældende retningslinjer, så pt. kan vi samle ti personer)

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

okt 26 2021
Voldbyholt 20, 8450 Hammel

Sted

Voldbyholt 20, 8450 Hammel
Voldbyholt 20, 8450 Hammel
Halkiær ApS

Arrangør

Halkiær ApS
Telefon
25 700 110
E-mail
tina@halkiaer.dk
QR kode
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Ledertræning

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teamudvikling

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact