PRÆLEDER

“Jeg startede selv som leder med personaleledelse i 2010 og har siden da  været bidt af ledergerningen. Men inden jeg overhovedet startede som leder, var der ikke et kursus, som kunne hjælpe mig på vej. Derfor har jeg lavet dette kursus.”

Tina Halkiær Olesen

Beskrivelse

Kurset giver dig indblik i ledelse og hvilke dilemmaer, der er forbundet med ledelse. Dagen består af teori og praktiske øvelser, som hjælper dig til en øget indsigt i, hvad lederjobbet indeholder. Du får derfor et bedre beslutningsgrundlag til at træffe beslutningen, om du skal forfølge en karriere som leder. 

Formål

Formålet med kurset er at give dig et indblik i, hvad personaleledelse kan være og give indsigt i de opgaver, som man som leder varetager. 

#1 Indsigt i ledelsesopgaver og -dilemmaer som personaleleder
#2 Test af dine lederkompetencer i samspil med hesten
#3 Hvad skal du forberede dig på i lederrollen?

Udbytte

Sammen med hesten udfører du øvelser, som giver dig indsigt i dine evner som leder. Din underviser Tina faciliterer undervejs gennem de praktiske øvelser, men giver dig også stof til eftertanke under teorien.  Ledelse er en praktisk disciplin, hvorfor de praktiske øvelser er målrettet til at træne dit kommende lederskab og give input til din lederprofil. Sammen med de andre deltagere træner I jeres evne til at give feedback til hinanden undervejs. Selvom det viser sig, at du ikke har lyst til at være leder, kan du bruge de opnåede indsigter i din evne til at lede dig selv fremadrettet. Hesten er en stærk samarbejdspartner til at spejle din adfærd og dermed dine evner til at lede. Reflektionerne hos dig kommer som oftest hurtigere sammen med hestene end ved udelukkende teoretiske øvelser eller fiktive cases. 

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Book Event

Præleder

Præleder

Tilgængelig Billetter : 10
Præleder billet er udsolgt. Du kan prøve en anden billet eller en anden dato.

Dato

apr 05 2022
Voldbyholt 20, 8450 Hammel

Sted

Voldbyholt 20, 8450 Hammel
Voldbyholt 20, 8450 Hammel
Halkiær ApS

Arrangør

Halkiær ApS
Telefon
25 700 110
E-mail
tina@halkiaer.dk
TILMELD DIG
QR kode
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Ledertræning

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teamudvikling

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact