NY LEDER

“Jeg er som bidt af en gal hest, når det handler om ledelse. Min vision er at skabe god ledelse og give ledere konkrete værktøjer til udøvelse af ledelse.”

Tina Halkiær Olesen

Beskrivelse

Kurset giver dig indblik i ledelse og hvilke dilemmaer, der er forbundet med ledelse. Dagen består af teori og praktiske øvelser, som hjælper dig til en øget indsigt i, hvad lederjobbet indeholder. Du får konkret feedback på din adfærd og træner din evne til at give feedback.  

Formål

Formålet med kurset er at give dig konkrete værktøjer til udøvelse af din ledelse. 
#1 Reflektion over egne ledelsesdilemmaer
#2 Lederkompetencer trænes i samspil med hesten og sættes i relation til dit lederjob. 
#3 Hvordan bliver du bedre til at sætte mål for medarbejderne?

Udbytte

Sammen med hesten udfører du øvelser, som giver dig indsigt i dine evner som leder og konkret feedback på din ledelsesstil. Din underviser Tina faciliterer undervejs gennem de praktiske øvelser, men giver dig også stof til eftertanke under teorien. Ledelse er en praktisk disciplin, hvorfor de praktiske øvelser er målrettet til at træne dit lederskab og give input til din lederprofil. Sammen med de andre deltagere træner I jeres evne til at give feedback til hinanden undervejs. Hesten er en stærk samarbejdspartner til at spejle din adfærd og dermed dine evner til at lede. Reflektionerne hos dig kommer som oftest hurtigere sammen med hestene end ved udelukkende teoretiske øvelser eller fiktive cases. 

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Book Event

Ny leder
Tilgængelig Billetter : 10
Ny leder billet er udsolgt. Du kan prøve en anden billet eller en anden dato.

Dato

feb 09 2022
Voldbyholt 20, 8450 Hammel

Sted

Voldbyholt 20, 8450 Hammel
Voldbyholt 20, 8450 Hammel
Halkiær ApS

Arrangør

Halkiær ApS
Telefon
25 700 110
E-mail
tina@halkiaer.dk
TILMELD DIG
QR kode
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Ledertræning

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teamudvikling

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact