Din næste kollega er en hest

– Hvad kan en hest lære dig om ledelse og samarbejde?

Formål og indhold:

Hvis du vil mærke din autenticitet og blive klogere på dig selv, er dette kursus noget med dig. En hest er som byttedyr super sensitiv, og derfor er det oplagt at arbejde med heste, fordi de øjeblikkeligt giver feedback på ens adfærd. Den luksus har vi ikke til hverdag, da det kan være svært at se de forskellige lag, som vi som mennesker oparbejder gennem livet.

Dagen vil byde på praktiske øvelser kombineret med teori målrettet på udvikling af den enkelte deltager og gøre dig klogere på dig selv. Har du ikke tidligere arbejdet med heste, får du i særdeleshed mulighed for at træde uden for din komfortzone. I et sikkert og trygt miljø, hvor du sammen med hesten sætter retningen, får du mulighed for at bliver klogere på dig selv – kombineret med faciliteret dialog undervejs omkring dine ønsker og udfordringer. Samtidig er der feedback fra dine medkursister, som er det reflekterende team undervejs.

At træde ude af sin komfortzone får os til at vokse. Imidlertid sker det i rammer, hvor du kan være helt tryg, for der er taget hånd om din og hestens sikkerhed samtidig med, at konceptet er afprøvet internationalt. Hvis du er vant til arbejde med heste, vil du også opleve at træde udenfor komfortzonen. Dette kursus handler nemlig ikke om traditionelle hesteøvelser, men om selvindsigt og inspiration for den enkelte deltager.

Inden deltagelse skal du overveje dine ønsker til selvindsigt eller udfordringer og fremlægge dem for de andre deltagere på kurset, og husk vi arbejder ud fra devicen, at du er eksperten på dig.

Udbytte / hvad får du med hjem?

Efter kurset vil du mærke følelsen af følgeskab fra hestens side, og den vil du lede efter, når du kommer hjem i vante rammer. Derfor giver kurset et stort impact, og flere kursister udtrykker, at refleksionerne over selvindsigten fortsætter længe efter kursets afslutning. Du træner dine evner til at sætte mål og mærke dig selv – det kan du også bruge, når kurset er slut. Udbyttet er lige stort, hvad enten du arbejder med ledelse eller er specialist.

Underviser:

Tina Halkiær Olesen, som har arbejdet med ledelse som en praktisk disciplin indenfor forskellige brancher gennem en årrække. Tina er ligeledes certificeret Horse Dream Partner. Du kan læse mere om hesteassisteret udvikling på  www.horsedream.com

Deltagere/målgruppe:

Kurset retter sig mod alle, der interesserer sig for ledelse og udvikling. Du kan også deltage, selvom du måtte være bange for heste. Al arbejde foregår fra jorden uden, at du skal ride på hesten. Derfor kan alle deltage og få øget selvindsigt.

Påklædning:

Friluftstøj, der må blive beskidt samt lukkede sko og fodtøj, der kan klare en tur i skoven.

Pris:

2.448,- ekskl. moms. Vi sender en faktura til dig, inden kurset afholdes.

* Hvis du melder afbud efter tilmeldingsfristen, vil du blive opkrævet et ”No-show-fee” på 495 kr. ekskl. moms. Det samme er også tilfældet, hvis du uanset årsag helt udebliver fra kurset.

Dato

sep 29 2021
Expired!
QR kode
Contact

Skal du med på rejsen?

Vi står klar til at skræddersy jeres forløb, så kontakt os vedr. mulige datoer.

Ledertræning

Lederforløb kan skræddersys til jeres behov med 2-10 deltagere og fra 1-3 dages varighed. Vi afholder kurser med ledere fra en organisation eller kurser med ledere fra forskellige organisationer.

Teamudvikling

Vi står klar til at hjælpe jeres team til en stærkere kommunikation og fælles mål. Der kan være op til 15 deltagere med en varighed fra et par timer til flere dage. Kontakt os for mulige datoer.

Coaching

Som leder kan man have brug for et individuelt forløb, hvorfor vi også tilbyder individuelt opsatte forløb. Vi er klar med kalenderen.

RING: +45 25 700 110

Contact